Welkom

Op onze website presenteren wij u alle producten en diensten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor touringcarvervoer, dagtochten, zorgreizen en luchthaventransfers.

Zie onze nieuwe Najaarsdagtochten!

 

Nieuws

Lindetours & Corona.

Lindetours tijdens Corona:

...

Vacatures Touringcar chauffeur

Zit u graag achter het stuur van een...

Lindetours, grensverleggend in personenvervoer!

Lindetours is gespecialiseerd in personenvervoer. Door ons divers wagenpark, hebben we voor elke reis gepast vervoer, te denken aan luxe touringcars, business-touringcars of rolstoeltouringcars. Lindetours werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs, die met veel enthousiasme dagelijks, tot volle tevredenheid van verschillende opdrachtgevers, passagiers veilig en comfortabel vervoeren.

Wij zijn u graag van dienst met het vervoer en de organisatie van uw meerdaagse reis, dagtocht en/of breng- en haal rit. In binnen- en buitenland vervoeren we u zo comfortabel mogelijk. Zo treft u aan boord van onze touringcars o.a. een bar, airconditioning, dvd en audio-installatie, gordels, een toilet en zelfs tafels op aanvraag.

Heeft u deelnemers of clienten welke slecht ter been zijn of zelfs met een (elektrische-) rolstoel mee op reis wensen? Met onze rolstoellift uitgeruste touringcars bieden wij de mobiliteitsoplossing voor alle passagiers van uw vereniging, organisatie of bedrijf.

We heten u graag welkom in een van onze touringcars!

 

sktv knv knv touringcar
Copyright © 2020 Lindetours Voerendaal BV | Disclaimer