Beste Reisbestemming ter Wereld

geplaatst op : 07-04-2016 onder de categorie : Limburg

Regio Parkstad Limburg is winnaar in de categorie 'Beste Reisbestemming ter Wereld' van de Tourism for Tomorrow Award 2016!!! WTTC staat voor World Travel & Tourism Council en is gevestigd in Amerika. Deze wereldwijde autoriteit op het gebied van reizen en toerisme kiest ieder jaar o.a. de meest vooruitstrevende reisbestemming ter wereld. Nog nooit is Nederland voor een WTTC Award genomineerd, laat staan een regio in Nederland als beste reisbestemming. Parkstad Limburg, Zuid-Limburg, heel Limburg is trots!

 

De Tourism for Tomorrow Award is 7 april 2016 in Dallas (VS) uitgereikt.

Ontdek middels onderstaande link de 10 redenen waarom Parkstad Limburg gewonnen heeft. http://www.vvvzuidlimburg.nl/omgeving/parkstad-limburg/wttc-award/hotspots-parkstad-wttc/

Copyright © 2019 Lindetours Voerendaal BV | Disclaimer