Historie

Al vele jaren staat de naam Lindetours garant voor service en kwaliteit. In 1956 start de heer Van der Linden Sr. een autorijschool c.q. taxibedrijf, dat in korte tijd een zeer goede naam opbouwt. Het taxibedrijf groeit in omvang en in 1985 neemt de heer Van der Linden Jr. het bedrijf over. Op dat moment werken er 2 werknemers, 2 taxibusjes en 2 lesvoertuigen. 
Vanaf dat tijdstip groeit het bedrijf zeer snel. De verkeersschool wordt in 1992 opgeheven en het taxibedrijf gaat als zelfstandig onderdeel verder. In 1993 wordt de eerste stap gezet op het gebied van touringcarvervoer; de eerste touringcar wordt aangeschaft. Inmiddels bestaat het wagenpark uit 7 touringcars en 1 taxibusje.

Tevens zijn wij sinds enkele jaren gespecialiseerd in reizen voor gasten met een lichamelijke beperking. Ons uitgebreide aanbod aan reizen bestaat uit reizen en cruises in binnen-en buitenland. Onze touringcars zijn uitgerust met lift waardoor het meebrengen van een rolstoel of scootmobiel geen enkel probleem is. De accommodaties die wij hebben uitgekozen zijn bovendien allen aangepast en rolstoelvriendelijk!

Sinds 1956 is er veel veranderd, op één ding na:
Het verlenen van service en kwaliteit is voor ons nog steeds het belangrijkst en dat zal in de toekomst ook zo blijven!

Tot 2010 werd Lindetours geleid door de familie Van der Linden.
Per 2010 is Lindetours overgenomen door de familie Bleijlevens.

Lindetours, met vertrouwen op weg!

Copyright © 2019 Lindetours Voerendaal BV | Disclaimer